Събития

Никога не спираме да се учим! Алгоритмите, инструментите и най-добрите практики непрекъснато се променят, така че колкото и да сме опитни в развитието на дигиталните активи, непрекъснато трябва да придобиваме нови умения. За да разберем как другите организации се справят със същите предизвикателства, за да открием нови подходи за решаване на проблеми и нови инструменти за опростяване на работните процеси, нашият екип се стреми към участие и присъствие на значими събития, които свързват професионалисти от различни дигитални общности. Тези конференции, конгреси и форуми са чудесен шанс да обменяте съвети и стратегии, увеличавайки вашия набор от знания. Фондацията не е свързана по никакъв начин с изброените на тази страница събития и техните организатори.

Webit.Festival Europe

17-20 юни 2020 г., Валенсия, Испания

Webit.Festival е в топ 3 на най-големите и най-въздействащи иновационни и технологични събития в Европа. Форумът събира дигиталния и политически елит, за да измисли и проправи цифровото бъдеще на Европа. Не случайно е избрана и темата на тазгодишното издание: “Preview the Future”. Webit.Foundation и глобалната общност на Webit са поели ангажимент да изграждат привлекателно бъдеще и да ни доближават все повече към него, като използват експоненциални технологии и най-вече – като събират невероятни хора със сърца, които да планират и проправят път към това бъдеще заедно.

WordCamp Europe 2020

4-6 юни 2020 г., Порто, Португалия

WordCamp Europe посещава различен град домакин всяка година. WordCamp Европа 2020 ще се проведе в Порто, Португалия. Събитието предоставя балансиран и разнообразен набор от говорители, който отразява общността на WordPress. Приблизително половина от участниците в WCEU имат техническа подготовка, но другата половина идва от света на маркетинга и бизнеса. Интересно ще бъде за всички, които се интересуват от бизнес развитие, копирайтинг, дизайн и UX, онлайн сигурност, оптимизация за търсачки (SEO), книгопечатане, работа от разстояние и много други интересни тематики.

WeAreDevelopers World Congress 2020

28-29 май 2020 г., Берлин, Германия

WeAreDevelopers е водещо световното събитие за уеб разработчици. Всяка година 10000 души от над 70 страни се събират, за да чуят и да се учат от лидерите в индустрията и технологичните пионери, избрани от общността WeAreDevelopers. Говорителите от цял свят ще ви дадат професионална информация за настоящите и бъдещите тенденции, и ще ви информират за знанията, необходими за ускоряващите се темпове в областта. Освен по време на лекциите, ще можете да се възползвате от споделен опит и в практически сесии с експерти от водещи иновативни компании, за да подобрите уменията си.

Искаш ли да разбереш какво прави едни уеб сайтове успешни и откриваеми в интернет, а други не толкова успешни и почти неоткриваеми?
Кликни на бутона, регистрирай се и получи БЕЗПЛАТНО нашият онлайн наръчник за успешни уеб сайтове!