Мисията

Мисията ни е да дигитализираме и образоваме обществото за онлайн и мобилни технологии. Целим да помогнем на микро, МСП, социални предприемачи, неправителствени организации и хора със свободни професии да дигитализират ефективно своята дейност - онлайн и мобилно. Специално внимание отделяме на децата в посока да използват образователни технологии и да ги създават, да търсят и да боравят с информационни дигитални продукти, решения и ресурси.

Дигиталните технологии преобразиха начина, по който обществото работи и взаимодейства. Всяка организация трябва да поднови функциите и ролите си, за да е в крак с обществото. Това, от което се нуждае, е средство за трансформиране на процесите, по които работи един проект, така че да може да направи много повече с наличните ресурси. Технологията има изключителна сила, но само технологията не е отговорът.

Дигиталните възможности и иновациите, фокусирани върху потребителя, трябва да са слети в организацията и да се базират на гъвкави подходи за развитие.

Това обхваща дигитална стратегия, която да позволи на всяка организация да поеме водеща роля в дигиталното развитие на своята индустрия, а не само да реагира на нея.

Дигиталната трансформация е гръмка фраза, която ни предизвиква да мислим кои са нашите потребители, какво е преживяването, което целим да създадем и как технологията може да подкрепи и дори да доведе до това. Най-модерната технология ни позволява да бъдем по-ефективни и да достигнем до глобална аудитория, а по-голямата аудитория се равнява на повече променени животи.

Ерин Бартън

Ефективната дигитална стратегия е всеобхватна, гъвкава и дава възможност на една организация да реагира както на настоящите, така и на бъдещите възможности и казуси. Тя трябва да осигури подходящи резултати за заложените цели, независимо дали това означава по-голяма осведоменост, повече реализации или по-добра обратна връзка. 

В днешно време онлайн стратегията и мобилността не означават просто уебсайт. Много повече – съвсем нов стратегически подход, който позволява достигане и ангажиране на аудиторията, предлагайки автентичен и интересен начин за споделяне и получаване на информация.

Ние сме щастливи да създаваме нещо функционално и красиво почти всеки ден, да изграждаме разпознаваеми бранд идентичности и да проектираме уебсайтове за талантливи хора с идеи. Стремежът ни е да помогнем на колкото се може повече личности и организации да трансформират дигиталните си концепции в реалност. С тази цел създадохме Фондация AMP от концепцията за accelerated mobile pages (ускорени мобилни страници)- за да разпространяваме дигиталните си знания и умения сред обществото, в което живеем, за да може то да приеме и да участва ускорено в дигиталния бум на настоящето и бъдещето.

Фондация AMP с ЕИК 205729750 е организация с нестопанска цел в обществена полза, специализирана в информационните технологии, дигитализацията и обученията с дългосрочната цел да работи само в полза на гражданското общество и неговото развитие.

Какво Правим

Членовете на екипа на фондацията са специализирани в информационните технологии, уеб разработка, мултимедия и обучения. Ние работим с удоволствие при проектирането и изграждането на уеб проекти, които правят реална и осезаема разлика в прогреса на хората. 

Създадохме Фондация AMP, за да предадем на хора и организации нашите знания и опит за това как с дигиталното може да се решават належащи проблеми чрез: 

Изграждане на Бранд идентичност и Стратегия

Какво е лицето на вашата организация? Как се виждате? За вас е важно умелото фокусиране, изравняване и усъвършенстване на тези възприятия.

Задвижване на активно присъствие

Посредством имплементиране на високоефективни уеб преживявания, изпълнени с функции и дигитално преобразуващи се, предназначени да бъдат удобни за потребителя, напълно функционални, много сигурни и способни да мащабират с развитието на вашата идея.

Възлагане на ясна отговорност

По този начин ще гарантирате, че дигиталното е вградено в цялостната ви стратегия, като използвате техническите възможности на хората ви и създавате план за подобряване на компетентността.

Уебсайтове с интерактивен дизайн

Ние образоваме за това как да изградите впечатляващи уеб сайтове и приложения, използвайки познания, които се коренят в интелигентен дизайн, въплъщават ясна визия и са подкрепени от правилната технология.

Искаш ли да разбереш какво прави едни уеб сайтове успешни и откриваеми в интернет, а други не толкова успешни и почти неоткриваеми?
Кликни на бутона, регистрирай се и получи БЕЗПЛАТНО нашият онлайн наръчник за успешни уеб сайтове!