Ноу Хау

Изработка на онлайн магазин - Ваксинирай магазина си против корона-ирус (COVID-19)
Ноу Хау

Изработка на онлайн магазин – Ваксинирай магазина си против коронавирус (COVID-19)

Изработка на онлайн магазин – Ваксинирай магазина си против коронавирус (COVID-19) С бързите темпове на разпространение, вирусът COVID-19, вероятно ще бъде едно от определящите събития

Прочети повече »
изработка на сайт
Ноу Хау

Изработка на сайт – основни понятия, моменти и процес на изработка на сайт (ЧАСТ 2)

В тази статия ще ви запознаем с основните понятия и моменти при изработка на сайт, процесите, през които се преминава и ще споделим някои допълнителни ресурси за тези, които искат да научат повече.

Прочети повече »
изработка на сайт
Ноу Хау

Изработка на сайт – основни понятия, моменти и процес на изработка на сайт (ЧАСТ 1)

Терминът изработка на сайт се отнася до работата, която се влага в направата на сайт. Това може да се отнася за всичко от единична уеб страница с текст до разработването на сложно уеб приложение или социална мрежа.

Прочети повече »
Ноу Хау

КАМПАНИЯ 1: Цялостен процес по изработка на уеб сайт

Защо имате нужда от уеб сайт? Краткият отговор на този въпрос е: Защото така ще достигнете до аудиторията чрез интернет. Няма да залагаме на крайни твърдения, че “в днешно време всичко се случва в интернет”. Не всеки се стреми към интернет революция, която да завладее световния пазар.

Прочети повече »

Искаш ли да разбереш какво прави едни уеб сайтове успешни и откриваеми в интернет, а други не толкова успешни и почти неоткриваеми?
Кликни на бутона, регистрирай се и получи БЕЗПЛАТНО нашият онлайн наръчник за успешни уеб сайтове!