Предстои ти изработка на уеб сайт?

РАЗГОВАРЯЙ СЪС СПЕЦИАЛИСТ

Попълни формата и ще ти обясним всичко, което трябва да знаеш, абсолютно безплатно!

Ползи от разговора ни

  • Ще проучим конкуренцията ви (Какви сайтове имат и какви функции изпълняват, как комуникират с клиентите си, каква е маркетинговата им фуния и др.)
  • Ще анализираме услугите ви и ще обсъдим какъв може да бъде бъдещият ви уеб сайт, от какви функции се нуждае, за да бъде максимално ефективен.
  • Ще разгледаме примерни дизайни и уеб сайтове.

Защо имаш нужда от уеб сайт?

Над 2.4 милиарда души използват Интернет всеки ден и около 90% от тях са закупили нещо или са се свързали с компания онлайн през последните 12 месеца, а ако нямаш уеб сайт ти все още нямаш достъп до тях! В съвременният свят границите на пазара не съществуват, те са само в главата ти.  

Интернет продажбите са изключително важни за всеки бизнес! За изминалата година 1 100 000 българи са пазарували онлайн, а покупките им за последните 4 години са нараснали с 230%! И тези цифри ще продължават да растат, докато се доближат резултатите в САЩ, където един от всеки осем долара е похарчен за покупки онлайн!  Но дори и да не продаваш онлайн, уебсайтът ти е задължителен за твоята репутация – 72% от потребителите проверяват в интернет, преди да направят покупка, дори и тя да е от физически магазин. Ролята на сайта е да доведе този клиент точно при теб! Независимо дали предлагаш стоки или услуги, независимо дали бизнесът ти е малък или голям. 

Всеки бизнес е уникален и всеки сайт е уникален! За това и твоят сайт се нуждае от уникална визия и дизайн! В хода на динамичния живот, който водим, най-бързият и лесен начин да намерим това, от което имаме нужда е като го потърсим в Интернет. Все повече и повече хора търсят онлайн информация, за решаване на техните проблеми, за сравняване на цените или просто за да получат информация за магазин, ресторант или бизнес, преди да купуват от тях. Твоят уеб сайт е лицето на бизнеса/услугите ти в Интернет. Той позволява на клиентите ти да поддържат връзка с теб и да се информират за услугите ти, от всяка точка на света, по всяко време. Чрез него много лесно можеш да изградиш доверие и емоционална връзка с бъдещите ти клиенти.

Притежаването на фирмен уеб сайт до скоро беше нещо модерно, сега вече е задължително за всеки съвременен бизнес.

Мисията ни

Мисията ни е да дигитализираме и образоваме обществото за онлайн и мобилни технологии. Целим да помогнем на микро, МСП, социални предприемачи, неправителствени организации и хора със свободни професии да дигитализират ефективно своята дейност – онлайн и мобилно. Специално внимание отделяме на децата в посока да използват образователни технологии и да ги създават, да търсят и да боравят с информационни дигитални продукти, решения и ресурси.