Предстои ти изработка на онлайн магазин?

РАЗГОВАРЯЙ СЪС СПЕЦИАЛИСТ

Попълни формата и ще ти обясним всичко, което трябва да знаеш, абсолютно безплатно!

Ползи от разговора ни

  • Ще проучим конкуренцията ти (Какви сайтове имат и какви функции изпълняват, как комуникират с клиентите си, каква е маркетинговата им фуния и др.)
  • Ще анализираме продуктите ти и ще обсъдим какъв може да бъде бъдещият ти уеб сайт, от какви функции се нуждае, за да бъде максимално ефективен и доходоносен.
  • Ще разгледаме примерни дизайни и уеб сайтове.

Защо имаш нужда от онлайн магазин?

Над 2.4 милиарда души използват Интернет всеки ден и около 90% от тях са закупили нещо или са се свързали с компания онлайн през последните 12 месеца, а ако нямаш онлайн магазин ти все още нямаш достъп до тях! В съвременният свят границите на пазара не съществуват, те са само в главата ти.  

Интернет продажбите са изключително важни за всеки бизнес! За изминалата година 1 100 000 българи са пазарували онлайн, а покупките им за последните 4 години са нараснали с 230%! И тези цифри ще продължават да растат, докато се доближат резултатите в САЩ, където един от всеки осем долара е похарчен за покупки онлайн!  Но дори и да не продаваш онлайн, уебсайтът ти е задължителен за твоята репутация – 72% от потребителите проверяват в интернет, преди да направят покупка, дори и тя да е от физически магазин. Ролята на сайта е да доведе този клиент точно при теб! Без значение какви стоки предлагаш, без значение дали бизнесът ти е малък или голям. 

Всеки бизнес е уникален и всеки онлайн магазин е уникален! За това и твоят сайт се нуждае от уникална визия и дизайн! В хода на динамичния живот, който водим, най-бързият и лесен начин да намерим това, от което имаме нужда е като го потърсим в Интернет. Все повече и повече хора търсят онлайн информация, за решаване на техните проблеми, за сравняване на цените или просто за да получат информация за продукт и магазин, преди да купуват от него. Твоят уеб сайт е лицето на бизнеса ти в Интернет. Той позволява на клиентите ти да поддържат връзка с теб и да се информират за продуктите ти, от всяка точка на света, по всяко време. Чрез него много лесно можеш да изградиш доверие и емоционална връзка с бъдещите ти клиенти.

Притежаването на онлайн магазин до скоро беше нещо модерно, сега вече е задължително за всеки съвременен бизнес. По време на пандемията единственият вариант бизнесът да оцелее е като го преместим онлайн!

Мисията ни

Мисията ни е да дигитализираме и образоваме обществото за онлайн и мобилни технологии. Целим да помогнем на микро, МСП, социални предприемачи, неправителствени организации и хора със свободни професии да дигитализират ефективно своята дейност – онлайн и мобилно. Специално внимание отделяме на децата в посока да използват образователни технологии и да ги създават, да търсят и да боравят с информационни дигитални продукти, решения и ресурси.