Екипът

Нашият екип се състои от професионалисти с дългогодишен опит в дигиталните науки и технически специалности. Ние имаме изграден високопродуктивен подход в планирането и имплементирането както на малки, така и на по-големи технически решения и дигитални приложения за хора и организации в различни сфери на действие.

Стремим се да виждаме по-широката картина. Използваме нашата страст и знания за технологично развитие, за да подпомогнем организации и групи в техния дигитален преход и постигане на положителна промяна, независимо от размера и местоположението им. Ние образоваме дигитално обществото и го подготвяме информационно за технологичната революция на настоящето и бъдещето.

Нашата визия

Стремежът ни е да бъдем достоверен източник на знания, давайки  възможност на личности и организации да трансформират идеите си в реалност чрез новите ефективни дигитални решения. В днешния свят дигиталните умения се изграждат все по-бързо и интуитивно и тяхната липса води до ограничаване възможностите за развитие и нормално общуване със света и машините, които все повече навлизат в ежедневието ни. Дигиталното образование се оказва все по-важно с цел адекватното ни участие в обществото.

Нашето решение

Нашата основна цел е да съдействаме и образоваме нашите читатели да постигнат своите цели чрез предоставяне на знания за творчески, иновативни и дигитални умения в техническия век, в който живеем.

Творческо вдъхновение

Вярваме в творческото вдъхновение, дори в областта на технологиите. Показваме примери за съчетаване на двете за постигане на високи постижения.

Искаш ли да разбереш какво прави едни уеб сайтове успешни и откриваеми в интернет, а други не толкова успешни и почти неоткриваеми?
Кликни на бутона, регистрирай се и получи БЕЗПЛАТНО нашият онлайн наръчник за успешни уеб сайтове!