Доброволци

При нужда да приложите експертизата си в полза на обществото се свържете с нас. Имаме нужда от хора с умения.

Фондация AMP набира доброволци, които са готови да вложат своя професионален опит и теоретични знания, придобити в областта на информационните и комуникационни технологии. Чрез вашите умения и ноу-хау може да допринесете за програми и проекти, които имат за цел да подобрят живота и развитието на групи и организации.

Ако имате желание да бъдете част от нарастваща иновативна фондация и да работите със силно мотивиран, задружен и забавен екип, моля, попълнете формата за записване.

Заедно можем да използваме технологиите, за да достигнем повече хора, да подкрепим повече каузи и да имаме по-голямо въздействие. Ще се радваме да се присъедините към нас и да направим дигитална промяна заедно.

Мисията ни е да дигитализираме и образоваме обществото за онлайн и мобилни технологии. Целим да помогнем на микро, МСП, социални предприемачи, неправителствени организации и хора със свободни професии да дигитализират ефективно своята дейност – онлайн и мобилно. Специално внимание отделяме на децата в посока да използват образователни технологии и да ги създават, да търсят и да боравят с информационни дигитални продукти, решения и ресурси.

Фондация AMP с ЕИК 205729750 е организация с нестопанска цел в обществена полза, специализирана в информационните технологии, дигитализацията и обученията с дългосрочната цел да работи само в полза на гражданското общество и неговото развитие.


Съгласявате се с Политиките ни за поверителност с изпращането на съобщение към нас.

Искаш ли да разбереш какво прави едни уеб сайтове успешни и откриваеми в интернет, а други не толкова успешни и почти неоткриваеми?
Кликни на бутона, регистрирай се и получи БЕЗПЛАТНО нашият онлайн наръчник за успешни уеб сайтове!