Анализи

Дигиталният свят е динамичен и постоянно променящ се – тенденциите, технологиите и стратегиите никога не са в застой. Ето защо е изключително важно да бъдем в крак с новите развития в бранша. Чудесен начин да бъдем актуални и да сме в течение на тенденциите в дигиталното развитие е да следим международните статистики, проучвания и доклади в сферата. Споделяме ги тук с вас, за да ви помогнем да разберете на къде да насочите усилията си за развитие на дигиталните си активи. Фондацията не е свързана по никакъв начин с изброените на тази страница материали и техните автори.

27 Статистически данни, свързани с уеб сайтове

Знаете ли, че 75% от потребителите признават, че правят преценка за надеждността на дадена организация въз основа на качеството на нейния уебсайт? В днешно време уебсайтът служи като изявление за начина, по който организацията работи. Като такъв той трябва да излъчва достоверност и увереност във всеки смисъл на думите. В тази статия са представени още 26 поразителни статистически данни, свързани с уеб сайтовете и как потребителите взаимодействат с тях. Вижте какви стратегии можете да приложите, за да промените уебсайта си така, че той да е примамлив, удобен за потребителя и ориентиран към реализация.

Маркетинговата статистика за 2019 г.

Да сте в крак с най-новите тенденции и процеси в света на маркетинга може да изглежда като обезсърчаваща задача, като се има предвид колко бързо се развива и променя индустрията. Актуалните и навременни статистики от света на дигиталния маркетинг са чудесен начин да гарантирате, че вашето развитие е релевантно на трендовете. Данните в тази публикация са удобно представени в категории: SEO, Маркетинг на съдържанието, Социални медии, Видео съдържание, E-mail маркетинг, Рекламна статистика, Маркетингови технологии, Статистика за продажбите. Вижте повече ТУК.

Digital in 2019 

Въпреки противоречията, свързани с неприкосновеността на личните данни и живот, хакерството, фалшивите новини и всички други отрицателни страни на онлайн живота, светът продължава да е в прегръдката на интернет и социалните медии. 57% от населението на планетата са интернет потребители, а 45% използват социални мрежи. Глобалният дигитален растеж не показва признаци на забавяне: милион нови хора по света се присъединяват към интернет пространството всеки ден. ТУК ви представяме една наистина огромна колекция от задълбочени анализи и доклади от цял свят: Global Digital Yearbook.

Искаш ли да разбереш какво прави едни уеб сайтове успешни и откриваеми в интернет, а други не толкова успешни и почти неоткриваеми?
Кликни на бутона, регистрирай се и получи БЕЗПЛАТНО нашият онлайн наръчник за успешни уеб сайтове!